NEO

PINCHA EN EL ENLACE:
http://guapo.skynetblogs.be/Beste

Elke
Wil je wat meer nieuws over Guapo kijk dan ook eens op zijn blog GUAPO.SKYNETBLOGS.BE. Hier posten wij onze avonturen met Guapo. Je kan dan lezen en zien hoe hij verder groeit in zijn Berlaarse omgeving. Zoals reeds gemeld gaat hij morgen (zondag) voor het eerst mee naar de boot. Hiervan zal er zeker een stukje op zijn blog komen te staan.

Zolang Micheline of de kinderen niet huis zijn kan ik van hem alles gedaan krijgen. Zijn de anderen thuis dan moet ik vechten om zijn aandacht te krijgen. Het is echt genieten met zo’n schatje in huis. Ook onzen Victor geniet er echt van, hij is stukken beter en kan weer vrolijk kwispelen. Zo’n rustig beest als Guapo is echt moeilijk te vinden. Je hoort hem van de ganse dag niet. En ja de accidenten bleven beperkt tot twee keer plassen in huis en dat kan dan echt gekoppeld worden aan het schrikken van een bepaald geluid in huis.

Vandaag hebben hem voor het eerst los gelaten in de tuin. Het was net of hij aan het zweven was, echt leuk om hem bezig te zien. Ik ga een dezer zijn capriolen op film vastleggen.

Met vriendelijke groeten,

Comentarios

Entradas populares